Chcem sa pridať

Máte spolu s nami pocit, že všetci ľudia sú si rovní v ľudskej dôstojnosti i právach? Myslíte si, že má zmysel bojovať za prepustenie nespravodlivo väznených a že sloboda slová nesmie byť obmedzovaná?

IDE TO LEN S VAMI
Amnesty International sa o riešenie týchto a ďalších tém zasadzuje už vyše 50 rokov.  V súčasnosti je celosvetové hnutie podporované vyše 7 miliónmi ľuďmi, ktorí bojujú za dodržiavanie ľudských práv. Inšpirovaní nádejou pre lepší svet, vedieme kampane, organizujeme verejné akcie, zastávame sa jednotlivých obetí bezprávia a usilujeme sa o dosiahnutie systémových zmien na úrovni štátov i medzinárodného spoločenstva.

Víziu Amnesty International o svete, kde sú ľudské práva dodržiavané môžete podporiť aj tak, že sa stanete členom alebo členkov Amnesty International Slovensko. Ako člen alebo členka budete nielen súčasťou celosvetového hnutia ale budete môcť priamo ovplyvňovať činnosť Amnesty International.

Chceme byť i naďalej finančne nezávislý na vládach a preto fungujeme prevažne z príspevkov členov a členiek Amnesty International.

1. DISKUSIA

2. admin2

Krásny deň prajem,   veľmi pekne Vám ďakujem za Vaše rozhodnutie podporovať tých, ktorí sú diskriminovaní, neprávom odsúdení, nespravodlivo väznení či mučení. Aj Vašou zásluhou má náš hlas nielen väčšiu silu v ovplyvňovaní neprávostí páchaných na ľuďoch po celom svete, ale sme schopní udržať si aj svoju finančnú nezávislosť od vlád. Za mňa a za celý tím Amnesty International SR Vám ďakujem!   Vaše pravidelné príspevky nám pomôžu dosiahnuť ďalšie úspechy na ceste za dodržiavaním ľudských práv kdekoľvek na svete. Detaily Vašej platby trvalým príkazom sú:   IBAN: SK5611000000002661475117 Majiteľ účtu: Amnesty International Slovenská republika Variabilný symbol: Vaše meno Výška príspevku: Je to na Vás!   Prispieť môžete aj cez náš portál http://www.amnesty.sk/pridajte-sa/.   Budem veľmi rada, ak mi zadanie svojej trvalej platby potvrdíte na e-mail kamila.gunisova@amnesty.sk.   Ak budete mať akékoľvek otázky, prianie alebo len nápad spojený s Amnesty a ľudskými právami, dajte mi prosím vedieť!   S nadšením a úprimným pozdravom   Kamila Gunišová 0949936528

PRIDAŤ PRÍSPEVOK