Prihlás sa na Sviečkový tábor

Zaujímaš sa o ľudské práva? Chceš aby zaujímali aj ďalších ľudí? Prihlás sa na druhý ročník ľudsko-právneho tábora zameraného na vzdelávanie budúcich lektorov a lektoriek o ľudských právach a podporu aktivizmu na Slovensku.

Nemáš skúsenosti s lektorovaním alebo aktivizmom? Dôležitý je záujem o ľudské práva a schopnosť učiť sa. Sviečkový tábor je ideálnym miestom, kde stretneš ľudí, ktorým ľudské práva nie sú ľahostajné a zároveň sa dozvieš viac nielen o ľudských právach ale aj o tom ako o nich vzdelávať študentov a študentky a ľudí vo svojom okolí a aj o tom ako mobilizovať ľudí za správnu vec, ktorou ochrana ľudských práv je.

Prečo sa prihlásiť?

• Dozvieš sa o projektoch neformálneho vzdelávania, na ktorých môžeš participovať aj ty.
  • Oboznámiš sa s kampaňami Amnesty International Slovensko, s ktorými budeme pracovať v roku 2015.
  • Sám/a budeš mať možnosť priamo na mieste zorganizovať vlastnú akciu, ktorej súčasťou bude aj koncert.

Kde? Banska Štiavnica

Kedy?  24.-28.9.2014

Koľko ma to bude stáť? 15 EUR (účastnícky poplatok, všetky ostatné náklady sú pokryté)

Požiadavky na účastníkov a účastníčky:

• záujem o ľudské práva
  • odvaha postaviť sa za správnu vec

Prihlás sa a vyplň tento dotazník do konca 19.septembra:

V prípade ak máš záujem o viac informácii prosím kontaktuj koordinátorku vzdelávania a aktivizmu Kamilu Gunišovú na [email protected].

Tešíme sa na vás.