Amnesty pozýva na Pohodu 2016

Prinášame vám 3 videopozvania na Živé knižnice na Pohode 2016.

Kamila Gunišová, vedúca kancelárie Amnesty International Slovensko.

(Video: Michal Kočiš)

Rado Sloboda, člen a aktivista Amnesty International Slovensko.

(Video: Michal Kočiš)

Nasi, živá knižka (Nájdete ju aj na našej Živej knižnici na Pohode) a stand up komedistka.

(Video: Michal Kočiš)

Zabudnime na chvíľu na predsudky, hanbu, či ostych. Chcete vedieť ako sa žije utečencom na Slovensku? Ako sa naozaj cítia Rómovia, keď sa stretnú vo vlaku s Kotlebovými hliadkami? Nemali ste odvahu spýtať sa človeka s telesným postihnutím, či by predsa len neprivítal vašu pomoc v autobuse? Presne preto sú tu živé knižnice, ľudia, ktorí vám povedia svoj príbeh. V piatok 8. júla, každú druhú hodinu, od 11.00 do 20.00 v stane Živice powered by ZSE. Informácie nájdete aj na facebook-u.

Podobné články

Všeobecná deklarácia ... Najdôležitejším dokumentom popisujúcim základné ľudské práva je Všeobecná deklarácia ľudských práv (VDĽP) schválená Organizáciou spojených národov v New Yorku 10. decembra 1948.   VDĽP vznikla ako reakcia
Otvorený list veľvyslan... Dnes, pri príležitosti nástupnej audiencii, kedy prezidentovi SR odovzdá poverovacie listiny nový veľvyslanec USA v SR, Rodolphe Meaker Vallee, zaslala Amnesty International na Slovensku veľvyslancovi USA otvorený
„Arabská jar“: Po pi...     17. decembra 2011 sa mladý pouličný obchodník Mohamed Bouazizi zapálil na protest proti represívnej vláde Zineho el-Abidine Ben Aliho v Tunisku. Hoci sa toho nikdy nedožil,