Brigáda v Amnesty infostánku

Hľadáme ľudí, ktorí nám pomôžu dostať Amnesty do ulíc Bratislavy, Žiliny, Banskej Bystrice a Košíc. Náplňou brigády bude “stánkovať”, teda hovoriť s ľuďmi o aktuálnych petíciach a činnosti Amnesty International na Slovensku. Amnesty International chráni ľudské práva, oslobodzuje nespravodlivo väznených či chráni prenasledovaných a diskriminovaných ľudí.

Snažíme sa osloviť čo najširšie publikum, pretože veríme, že naša práca má zmysel. Pomôžte nám v šírení osvety o ľudských právach a získavaní podpory pre ľudí, ktorí ju naozaj potrebujú!

Koho hľadáme? Človeka, ktorý:

• má nadšenie pre ľudské práva a verí, že veci sa dajú meniť
  • je komunikatívny/a a nebojí sa osloviť ľudí
  • vie a chce pracovať v dynamickom a motivovanom tíme
  • rád objavuje nové metódy, procesy, nástroje či možnosti práce
  • verí, že ľudské práva prináležia všetkým rovnako bez rozdielu

Náplň práce:

• plánovanie a napĺňanie ľudskoprávnych cieľov Amnesty International Slovensko
  • rozvíjanie ľudskoprávneho aktivizmu Slovensku
  • spoluorganizovanie a účasť na akciách Amnesty International
  • aktívne oslovovanie ľudí na podujatiach, kde je Amnesty prítomná

Ďalšie informácie:

• nástup ihneď
  • miesto výkonu: Žilina, Bratislava, Košice, Banská Bystrica
  • pracovný úväzok: na dohodu
  • odmena: 3 € (hod.)
  • flexibilná pracovná doba cca 10 hodín týždenne, dohoda možná

Ďalšie informácie sa dozviete na osobnom pohovore. Životopis, spolu s Vašou stručnou motiváciou, zasielajte emailom na amnesty@amnesty.sk do 15 februára 2019 a do predmetu napíšte “Brigáda v Amnesty infostánku”. V prípade otázok neváhajte volať na 0908 700 302.

Podobné články

Deň ľudských práv ... Maratón písania listov, je akcia, ktorú organizuje AI 10. decembra , a ktorá spája ľudí  už niekoľko rokov po celom svete. Každý rok sa počas tejto akcie
Konflikt v Mali ohrozuje ...   Malijská armáda sa dopustila vážneho porušenia ľudských práv, medzinárodného humanitárneho práva a protizákonných zásahov voči civilistom, informovala AI v záverečnej správe zo svojej desaťdňovej misie v tomto západoafrickom
Slovensko musí zastaviť...   Tlačová správa Amnesty International Slovensko   Slovensko sa chystá porušiť svoje ľudskoprávne záväzky a vydať Aslana Jandieva, ingušského žiadateľa o azyl, do Ruskej federácie. K vydaniu má podľa informácií