Kniha plná dobrodružstva

Aďo Skok sa už niekoľko rokov zúčastňuje Živých knižníc Amnesty International ako Živá knižka. Napriek tomu, že Aďo má len 19 rokov stihol toho v živote už dosť. Od brigádovania v New Yorku, cez cestovanie po Strednej Amerike, až po návštevu Palestíny. Ak sa chcete dozvedieť prečo sa stal knihou a čo plánuje v budúcnosti, kliknite TU.

Živé knižnice majú silu sprostredkovať príbehy ľudí ako je aj ten Aďov a to všetkým tým, ktorí by sa s ňou vo svojom živote možno ani nestretli a ich názor by bol vytváraný len na základe skreslených informácií z médií. Na to, aby sme mohli pomocou Živých knižnice naďalej pomáhať búrať predsudky na školách a vo verejných priestoroch však potrebujeme aj Vašu podporu. Prispejte na organizáciu Živých knižníc TU

Podobné články

Prvé stretnutie LGBT akt... 28.júna sa prvýkrát stretla nová aktivistická skupina, ktorá sa bude venovať ochrane a boju za práva neheterosexuálnych ľudí na Slovensku ako aj vo svete.   Úvodný workshop
Jeremy Irons hovorí o tr... Je správne popraviť človeka? Video tu.      Viac o kampani Trest smrti.
Sýria: „Svet na nás z...   Na nedávnej návšteve v kempe blízko Atmeh v Sýrii, neďaleko tureckej hranice, sa približne 21 000 ľudí ukrývalo uprostred pekelných podmienok.Silný dážď pretekal do stanov a premenil ílové pôdy na husté
Diskusia o právach LGBTI... 22.marca sa v priestoroch Pamätníka SNP konala diskusia na jednu z tém Amnesty International, ktorá sa venuje boju za práva lesieb, geyov, bisexuálnych, transrodových a intersexuálne identifikovaných
AI vyzýva tuniskú vlád... Amnesty International výzyva tuniské orgány, aby počas novej vlny protivládnych protestov v celej krajine rešpektovali ľudské práva. Polícia v hlavnom meste Tunis údajne slzným plynom a vodnými
Egypt, Sudán: Únosy a o...   Egypt a Sudán sa musia snažiť zastaviť únosy utečencov a žiadateľov o azyl v Sudáne, povedala Amnesty International v novej správe.   Únosy utečencov a žiadateľov o azyl z utečeneckých táborov sa odohrali v Shagarabe