Kniha plná dobrodružstva

Aďo Skok sa už niekoľko rokov zúčastňuje Živých knižníc Amnesty International ako Živá knižka. Napriek tomu, že Aďo má len 19 rokov stihol toho v živote už dosť. Od brigádovania v New Yorku, cez cestovanie po Strednej Amerike, až po návštevu Palestíny. Ak sa chcete dozvedieť prečo sa stal knihou a čo plánuje v budúcnosti, kliknite TU.

Živé knižnice majú silu sprostredkovať príbehy ľudí ako je aj ten Aďov a to všetkým tým, ktorí by sa s ňou vo svojom živote možno ani nestretli a ich názor by bol vytváraný len na základe skreslených informácií z médií. Na to, aby sme mohli pomocou Živých knižnice naďalej pomáhať búrať predsudky na školách a vo verejných priestoroch však potrebujeme aj Vašu podporu. Prispejte na organizáciu Živých knižníc TU

Podobné články

Bielorusko má ďalších... Bieloruské úrady dali opäť najavo, že nepripustia žiadnu formu politickej opozície. Štvrtkovú protivládnu demonštráciu v Minsku, ktorá pripomínala, že vláda prezidenta Lukašenka začala pred desiatimi rokmi, poznamenalo
Beseda o zákaze výroby ... 5.apríla sa na Katolíckom gymnázium Štefana Moysesa v Banskej Bystrici uskutočnila ďalšia beseda o zákaze kazetovej munície.   Aktivistky z Banskobystrickej skupiny prišli medzi aktívnych študentov tretieho