Kniha plná dobrodružstva

Aďo Skok sa už niekoľko rokov zúčastňuje Živých knižníc Amnesty International ako Živá knižka. Napriek tomu, že Aďo má len 19 rokov stihol toho v živote už dosť. Od brigádovania v New Yorku, cez cestovanie po Strednej Amerike, až po návštevu Palestíny. Ak sa chcete dozvedieť prečo sa stal knihou a čo plánuje v budúcnosti, kliknite TU.

Živé knižnice majú silu sprostredkovať príbehy ľudí ako je aj ten Aďov a to všetkým tým, ktorí by sa s ňou vo svojom živote možno ani nestretli a ich názor by bol vytváraný len na základe skreslených informácií z médií. Na to, aby sme mohli pomocou Živých knižnice naďalej pomáhať búrať predsudky na školách a vo verejných priestoroch však potrebujeme aj Vašu podporu. Prispejte na organizáciu Živých knižníc TU

Podobné články

Otvorený list Rade pre v...   Vážený pán námestník ministra pre európske záležitosti Matti Maasikas,   Rada pre všeobecné záležitosti bude dňa 25. septembra už druhýkrát v tomto roku viesť rozpravu o situácii v Poľsku.
Bulharsko musí vyšetri...     Bulharsko zlyháva v primeranom vyšetrovaní a stíhaní zločinov z nenávsti. Tento stav podnecuje strach, diskrimináciu a násilie, hovorí Amnesty International v dnešnej správe.     Správa “Zásah mimo: Nedostatočné vyšetrovania
Nezávislosť súdnictva ...   Súdom v Poľsku hrozí, že prestanú byť nezávislé. 15. júla boli v parlamente prijaté novely, ktoré zvyšujú vládnu kontrolu nad súdnictvom, ohrozujú jeho nezávislosť a spochybňujú
Sýria: vysídľovanie v ...   Tlačová správa Amnesty International   Správa „Buď odídeme alebo zomrieme“ dokumentuje porušovanie ľudských práv pri štyroch dohodách uzavretých medzi augustom 2016 a marcom 2017, ktoré viedli k
Otvorený list veľvyslan... V utorok Amnesty International zaslala otvorený list veľvyslancovi USA v SR. Dnes, pri príležitosti nástupu do funkcie, odovzdala AI otvorený list aj veľvyslancovi Ruskej federácie v SR
Žilinská akcia za väz... Žilinská skupina AI zorganizovala v piatok 20. marca v Žiline podpisovú akciu za štyroch väzňov, ktorí sa stále nachádzajú v americkej väznici v Guantánamo Bay.   Napriek
Už po šiestykrát viala... Na festival sme vkročili v oslavnej atmosfére slávenia okrúhleho päťdesiateho výročia hnutia, ktoré vzniklo v Londýne v roku 1961. Návštevníci festivalu sa mohli prejsť po červenom koberci
Protest na vyjadrenie sol...     Pozývame Vás na protest na Hviezdoslavovo námestie do Bratislavy na vyjadrenie solidarity sýrskemu ľudu.   V atmosfére hroziaceho nového rozmeru ozbrojeného konfliktu, vyzývame k rešpektovaniu
Grécko: Tisícky ľudí ...   Zatiaľ čo európski predstavitelia a predstaviteľky diskutujú o navrhovanej dohode s Tureckom o navrátení ľudí na úteku, migrantov a migrantiek, na severnej hranici Grécka na prechode Idomeni, kde uviazlo okolo 13
Hromadný list na podporu... Podporte hromadný list, v ktorom Amnesty International žiada líbyjského vodcu M. Kaddáfiho, aby pre päť bulharských zdravotných sestier a palestínskeho lekára zabezpečil spravodlivý a transparentný súdny proces.

Nechajte nám komentár