Koordinátor/ka online fundraisingu a sociálnych médií

Do nášho tímu hľadáme človeka, ktorý bude koordinovať a rozvíjať sociálne siete a online fundraising Amnesty International Slovensko. Naše hnutie chráni ľudské práva, oslobodzuje nespravodlivo väznených či chráni prenasledovaných a diskriminovaných. Chceme, aby naša práca so sociálnymi médiami mobilizovala a aktivizovala ľudí v prospech ľudských práv. Na Slovensku aj vo svete.

Koho hľadáme? Človeka, ktorý:

• má nadšenie pre ľudské práva a verí, že veci sa dajú meniť,
  • verí, že ľudské práva prináležia všetkým rovnako bez rozdielu,
  • vie vytvoriť zo zložitých správ zrozumiteľné príspevky na sociálnych sieťach,
  • vie a chce pracovať v dynamickom a motivovanom tíme,
  • rád objavuje nové metódy, procesy, nástroje či možnosti práce,
  • rád experimentuje, testuje, vyhodnocuje, zbiera dáta,
  • vie pracovať rovnako efektívne v slovenskom aj v anglickom jazyku,
  • rozmýšľa v horizonte dlhodobých spoluprác,
  • skúsenosti z mimovládnej organizácie alebo z firmy v príprave obsahu a koordinácie sociálnych sietí ako aj online fundraisingu.

Náplň práce:

• Správa sociálnych sietí (Facebook, Instagram, Twitter),
  • Koordinácia a realizácia komunikačných kampaní pre jednotlivé
    projekty v úzkej spolupráci s kampaňovou manažérkou,
  • plánovanie a napĺňanie ľudskoprávnych cieľov organizácie,
  • rozvíjanie spolupráce s relevantnými partnermi,
  • spolupráca a koordinácia aktivít s celým tímom,
  • spoluorganizovanie a účasť na akciách,
  • účasť na medzinárodných tréningoch a mítingoch,

Ďalšie informácie:

• nástup 26.11.2018
  • miesto výkonu: Bratislava
  • pracovný úväzok: živnosť
  • odmena: 1200
  • flexibilná pracovná doba

Ďalšie detaily a informácie vám radi poskytneme na osobnom stretnutí. Štruktúrovaný životopis spoločne s motivačným listom zasielajte emailom na amnesty@amnesty.sk do 10 novembra 2018  a do predmetu napíšte “AI SLOVENSKO – FNDR A SOCIALNE SIETE”. V prípade otázok neváhajte volať na 0908 700 302.

Podobné články

Navrhované reformy v tre... Spravodajská agentúra Čínskej vlády Xinhua oznámila v pondelok 23. augusta, že navrhované zmeny čínskeho trestného zákonníka môžu znamenať odstránenie 13 zo 68 zločinov, za ktoré sa v
Napriek prekážkam je sv... Dnes Dnes 10. apríla vychádza každoročná správa Amnesty International (AI) o počtoch vynesených rozsudkov smrti a uskutočnených popráv v roku 2012. Podľa nej obnovilo popravy niekoľko krajín, ktoré trest smrti
Zastavenie stíhania väz... Len niekoľko hodín po inaugurácii nového amerického prezidenta vydala americká administratíva príkaz na pozastavenie procesov pred vojenskými tribunálmi vo väznici v Guantánamo Bay. Amnesty International (AI) víta