Koordinátor/ka online fundraisingu a sociálnych médií

Do nášho tímu hľadáme človeka, ktorý bude koordinovať a rozvíjať sociálne siete a online fundraising Amnesty International Slovensko. Naše hnutie chráni ľudské práva, oslobodzuje nespravodlivo väznených či chráni prenasledovaných a diskriminovaných. Chceme, aby naša práca so sociálnymi médiami mobilizovala a aktivizovala ľudí v prospech ľudských práv. Na Slovensku aj vo svete.

Koho hľadáme? Človeka, ktorý:

• má nadšenie pre ľudské práva a verí, že veci sa dajú meniť,
  • verí, že ľudské práva prináležia všetkým rovnako bez rozdielu,
  • vie vytvoriť zo zložitých správ zrozumiteľné príspevky na sociálnych sieťach,
  • vie a chce pracovať v dynamickom a motivovanom tíme,
  • rád objavuje nové metódy, procesy, nástroje či možnosti práce,
  • rád experimentuje, testuje, vyhodnocuje, zbiera dáta,
  • vie pracovať rovnako efektívne v slovenskom aj v anglickom jazyku,
  • rozmýšľa v horizonte dlhodobých spoluprác,
  • skúsenosti z mimovládnej organizácie alebo z firmy v príprave obsahu a koordinácie sociálnych sietí ako aj online fundraisingu.

Náplň práce:

• Správa sociálnych sietí (Facebook, Instagram, Twitter),
  • Koordinácia a realizácia komunikačných kampaní pre jednotlivé
    projekty v úzkej spolupráci s kampaňovou manažérkou,
  • plánovanie a napĺňanie ľudskoprávnych cieľov organizácie,
  • rozvíjanie spolupráce s relevantnými partnermi,
  • spolupráca a koordinácia aktivít s celým tímom,
  • spoluorganizovanie a účasť na akciách,
  • účasť na medzinárodných tréningoch a mítingoch,

Ďalšie informácie:

• nástup 26.11.2018
  • miesto výkonu: Bratislava
  • pracovný úväzok: živnosť
  • odmena: 1200
  • flexibilná pracovná doba

Ďalšie detaily a informácie vám radi poskytneme na osobnom stretnutí. Štruktúrovaný životopis spoločne s motivačným listom zasielajte emailom na amnesty@amnesty.sk do 10 novembra 2018  a do predmetu napíšte “AI SLOVENSKO – FNDR A SOCIALNE SIETE”. V prípade otázok neváhajte volať na 0908 700 302.

Podobné články

Dohovor o právach dieťa... Deti sa stávajú obeťami porušovania práv ako dospelí. Sú však oveľa ľahším terčom, pretože sú slabšie a neskúsenejšie. V roku 1990 vstúpil do platnosti Dohovor o právach
Nečinnosť vlád voči n... Násilie páchané na dievčatách – školáčkach je naďalej všadeprítomné. Od Mexika až po Čínu dievčatá naďalej neustále čelia hrozbám sexuálnych útokov či iného zastrašovania, ponižovania a týrania
Stav ľudských práv na ...     Diskriminácia rómskeho obyvateľstva je naďalej rozšírená. Európska komisia iniciovala voči Slovensku konanie pre porušenie legislatívy EÚ, konkrétne za diskrimináciu rómskych žiakov a žiačok vo vzdelávaní.
Nie ste neviditeľní, ni...     João Teixeira, queer spisovateľ žijúca v Berlíne, napísal list solidarity Costasovi, ktorý bol zbitý počas homofóbneho a rasovo motivovaného útoku v Aténach     Drahý
Učiteľ z neviditeľnej ...     blog napísala Jarmila Oceľová, stážistka pre médiá v Amnesty International Slovensko   Milan sa sám definuje ako človek odvážny, aktívny, ktorý rád prekonáva prekážky. Dráhu
Správa Amnesty Internati... Vyšetrovanie prípadov nezákonných sterilizácií rómskych žien nebolo nezávislé a nestranné. Mnohé z obetí boli obťažované a zastrašované. Objavili sa tiež informácie o tom, že polícia zle zaobchádzala
Palmový olej: Globálne ...   Unilever, Nestlé, Procter & Gamble medzi deviatimi známymi menami prispievajúcimi k porušovaniu pracovných práv pracovnej sily   Z novej správy, ktorú dnes vydala Amnesty International, vyplýva, že najznámejšie