Projekt Môj svet – moje práva: tréning lektorov a lektoriek

V dňoch 7.-8.2.2015 sa uskutočnil dvojdňový tréning lektorov a lektoriek, ktorí/é budú vzdelávať na základných a stredných školách v Bratislave, Banskej Bystrici, Prievidzi, Košiciach, Plaveckom Štvrtku a Spišskom Podhradí.

Amnesty International Slovensko v spolupráci s neziskovou organizáciou Člověk v tísni vyškolili 8 nových ľudsko-právnych lektorov a lektoriek, ktorí/é začnú vzdelávať na školách začiatkom marca.

O vývoji projektu vás budeme pribežne informovať.

Viac informácii o projekte nájdete na http://www.amnesty.sk/o-projekte-moj-svet-moje-prava/.

Projekt Môj svet – moje práva  bol podporený sumou 30,360 eur z Fondu pre mimovládne organizácie, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2009-2014. Správcom Fondu je Nadácia otvorenej spoločnosti – Open Society Foundation. Cieľom projektu Môj svet – moje práva je Posilnenie aktívneho občianstva.

www.norwaygrants.orgwww.eeango.sk

Podobné články

Amnesty International pod... V sobotu 4. júna budú členovia a aktivisti Amnesty International z 12 krajín pochodovať po boku ostatných za práva neheterosexuálnych ľudí na Slovensku. Rozmanitosť a tolerancia, rovnosť
Učiteľ z neviditeľnej ...     blog napísala Jarmila Oceľová, stážistka pre médiá v Amnesty International Slovensko   Milan sa sám definuje ako človek odvážny, aktívny, ktorý rád prekonáva prekážky. Dráhu