Projekt Môj svet – moje práva: tréning lektorov a lektoriek

V dňoch 7.-8.2.2015 sa uskutočnil dvojdňový tréning lektorov a lektoriek, ktorí/é budú vzdelávať na základných a stredných školách v Bratislave, Banskej Bystrici, Prievidzi, Košiciach, Plaveckom Štvrtku a Spišskom Podhradí.

Amnesty International Slovensko v spolupráci s neziskovou organizáciou Člověk v tísni vyškolili 8 nových ľudsko-právnych lektorov a lektoriek, ktorí/é začnú vzdelávať na školách začiatkom marca.

O vývoji projektu vás budeme pribežne informovať.

Viac informácii o projekte nájdete na http://www.amnesty.sk/o-projekte-moj-svet-moje-prava/.

Projekt Môj svet – moje práva  bol podporený sumou 30,360 eur z Fondu pre mimovládne organizácie, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2009-2014. Správcom Fondu je Nadácia otvorenej spoločnosti – Open Society Foundation. Cieľom projektu Môj svet – moje práva je Posilnenie aktívneho občianstva.

www.norwaygrants.orgwww.eeango.sk

Podobné články

Ukrajina: Strety a únosy   Zvýšené násilie a zmiznutia ľudí poznamenali atmosféru pred konaním improvizovaného referenda na Kryme. Najmenej jeden človek zomrel v Donecku po násilných stretoch proruských a proukrajinských demonštrantov. Rusku sa vďaka
Akcia Spravodlivosť pre ... 27. a 28.apríla sa premietal film Grbavica v Liptovskom Mikuláši a v Banskej Bystrici. Vašou účasťou a podpisom ste podporili ženy v Bosne a Hercegovine, ktoré boli