Regionálny/a koordinátor/ka aktivizmu a vzdelávania k ľudským právam

Do nášho tímu hľadáme človeka, ktorý bude v rámci projektu Start the Change! pracovať s mladými ľuďmi na školách. Okrem toho bude jeho/jej úlohou koordinovať Živé knižnice na Slovensku a rozvíjať  ľudkoprávny aktivizmus na Slovensku. Amnesty International chráni ľudské práva,  oslobodzuje nespravodlivo väznených či chráni prenasledovaných a diskriminovaných ľudí.

Živá knižnica a a vzdelávanie k ľudským právam už viackrát dokázali, že majú pozitívny dopad na našu spoločnosť a robia ju otvorenejšou a tolerantnejšou. Pomôžte nám túto skvelú prácu rozšíriť do všetkých kútov Slovenska.

Koho hľadáme? Človeka, ktorý:

• má nadšenie pre ľudské práva a verí, že veci sa dajú meniť
  • rád pracuje s mladými ľuďmi
  • vie a chce pracovať v dynamickom a motivovanom tíme
  • rád objavuje nové metódy, procesy, nástroje či možnosti práce
  • rozmýšľa v horizonte dlhodobých spoluprác
  • vie pracovať rovnako efektívne v slovenskom aj v anglickom jazyku
  • verí, že ľudské práva prináležia všetkým rovnako bez rozdielu

Náplň práce:

• plánovanie a napĺňanie ľudskoprávnych cieľov Amnesty International Slovensko
  • plánovanie a napĺňanie cieľov projektu Start the Change!
  • hľadanie a školenie “živých knižiek” po celom Slovensku
  • organizovanie Živých knižníc na školách a verejných priestoroch
  • rozvíjanie ľudskoprávneho aktivizmu Slovensku
  • rozvíjanie spolupráce s relevantnými partnermi
  • spolupráca a koordinácia aktivít s celým tímom
  • spoluorganizovanie a účasť na akciách
  • účasť na medzinárodných tréningoch a mítingoch

Ďalšie informácie:

• nástup  ASAP
  • miesto výkonu: Žilina alebo Bratislava
  • pracovný úväzok: živnosť
  • odmena: 1100
  • flexibilná pracovná doba

Ďalšie informácie sa dozviete na osobnom pohovore. Štruktúrovaný životopis spoločne s motivačným listom zasielajte emailom na amnesty@amnesty.sk do 25. januára 2019  a do predmetu napíšte “PRÁCA S MLÁDEŽOU”. V prípade otázok neváhajte volať na 0908 700 302.

Podobné články

Dalajláma vyjadril podpo... Po dnešnej tlačovej besede Jeho Svätosť XIV. Dalajláma Tenzin Gyatso, na otázku Amnesty International na Slovensku, či považuje zbieranie podpisov za prípady väzňov svedomia za efektívnu formu
Akcia na podporu kampane ... Prešovská skupina zorganizovala pri príležitosti premietania filmu Krvavý diamant symbolickú akciu, na ktorej mohli ľudia vyjadriť svoj nesúhlas s dianím v Sierra Leone a Angole. Aktivisti oslovovali
Mihail zomrel, pretože j... Mihail Stojanov, dvadsaťpäťročný študent medicíny, odišiel v skorý večer 30. septembra 2008 z domu s tým, že sa čoskoro vráti. Nevrátil sa však už nikdy. Po týždni