Také obyčajné dievča

Kristína Zaťková je našou najnovšou Živou knihou. Svojím príbehom chce ukázať, že aj napriek zdravotnému znevýhodneniu môže žiť plnohodnotný život. Ak chcete vedieť viac, prečítajte si náš blog, ktorý nájdete TU.

Živé knižnice majú silu sprostredkovať príbehy ľudí ako je aj ten Aďov a to všetkým tým, ktorí by sa s ňou vo svojom živote možno ani nestretli a ich názor by bol vytváraný len na základe skreslených informácií z médií. Na to, aby sme mohli pomocou Živých knižnice naďalej pomáhať búrať predsudky na školách a vo verejných priestoroch však potrebujeme aj Vašu podporu. Prispejte na organizáciu Živých knižníc TU

Podobné články

Amnesty International po... Moskva, 4.11.2002 – Dánske úrady ešte stále nevyhoveli žiadosti o vydanie Ahmeda Zakajeva ruskej strane. Amnesty International od ruských úradov požaduje záruky, že Ahmed Zakajev, vyslanec čečenského
Príďte na protestný po... Amnesty International Slovensko Vás pozýva na protestný pochod so sviečkami na podporu väznených demonštrantov a za dodržiavanie ľudských práv v Mjanmarsku / Barme. <br><b>Kedy:</b> 17. novembra 2007