Také obyčajné dievča

Kristína Zaťková je našou najnovšou Živou knihou. Svojím príbehom chce ukázať, že aj napriek zdravotnému znevýhodneniu môže žiť plnohodnotný život. Ak chcete vedieť viac, prečítajte si náš blog, ktorý nájdete TU.

Živé knižnice majú silu sprostredkovať príbehy ľudí ako je aj ten Aďov a to všetkým tým, ktorí by sa s ňou vo svojom živote možno ani nestretli a ich názor by bol vytváraný len na základe skreslených informácií z médií. Na to, aby sme mohli pomocou Živých knižnice naďalej pomáhať búrať predsudky na školách a vo verejných priestoroch však potrebujeme aj Vašu podporu. Prispejte na organizáciu Živých knižníc TU

Podobné články

Amnesty International vyz... Amnesty International (AI) dnes vyzvala čínsku vládu, aby ihneď sprístupnila Tibet pre pozorovateľov a médiá. AI tiež žiada, aby Čína ukončila svoju kampaň namierenú na protest proti
Pozostatky zmiznutého k... 23 november 2001 – Príbuzní zmiznutého Tomislava Matanoviča a jeho rodičov sa po šiestich rokoch konečne dozvedeli, aký osud stihol ich rodinu. Amnesty International verí, že nájdenie