Z Teheránu do Bratislavy

Venus Jahanpour žije už niekoľko rokov v Bratislave. Potom ako v mladosti ušla z Iránu prišla do Švédska. Tam sa po vyštudovaní rozhodla, že jej pomoc budú potrebovať inde a tak sa rôznymi cestami ocitla v Bratislave, kde žije už niekoľko rokov. Prečítajte si viac o jej fasinujúcom príbehu TU.

Živé knižnice majú silu sprostredkovať príbehy ľudí ako je aj ten Venus a to všetkým tým, ktorí by sa s ňou vo svojom živote možno ani nestretli a ich názor by bol vytváraný len na základe skreslených informácií z médií. Na to, aby sme mohli pomocou Živých knižnice naďalej pomáhať búrať predsudky na školách a vo verejných priestoroch však potrebujeme aj Vašu podporu. Prispejte na organizáciu Živých knižníc TU.

Podobné články

Mjanmarskej opozícii mus... Amnesty International žiada mjanmarskú vládu, aby uznala za neústavný zákon, na základe ktorého sú zadržiavaní všetci politickí väzni v krajine, vrátane nositeľky Nobelovej ceny za mier Aung
10. október – Svet...       Politici by mali prestali prezentovať trest smrti ako rýchlu nápravu k zníženiu vysokej miery zločinnosti a namiesto toho sa obrátili k problémom v systéme
Národný záujem bohatý...     Bohaté krajiny zlyhali v preukázaní vedúcej pozície a zodpovednosti a na desiatich krajinách, ktoré produkujú menej ako 2.5% celosvetového HDP ponechali 56% zo všetkých ľudí na úteku. Amnesty