Podporte nás

Podpora od jednotlivcov a jednotlivkýň je pre nás kľúčová. Viac ako 90 % zdrojov Amnesty International totiž tvoria individuálne dary. To zaručuje nielen našu nezávislosť, ale aj transparentnosť. Pravidelné mesačné darcovstvo vo výške 10 € nám umožní propagovať rôzne ľudskoprávne témy na sociálnych sieťach. Vďaka jednorazovému daru vo výške 150 € dokážeme viesť workshop na tému ľudských práv s triedou plnou študentiek a študentov kdekoľvek na Slovensku.

Hovoriť a vzdelávať o ľudských právach je dôležité. Súhlasíte?

Staňte sa aj Vy naším darcom alebo darkyňou a pomôžte nám dostať tému súhlasu medzi viac ľudí: na sociálnych sieťach, na webstránke aj cez newsletter.

Prispieť na našu činnosť môžete nastavením trvalého príkazu alebo jednorázovo.

IBAN: SK5611000000002661475117

Podporiť našu prácu môžete aj cez darovací portál darujme.sk.

Všeobecné obchodné podmienky Amnesty International Slovensko si môžete prečítať na tomto odkaze.

Vďaka vašim darom sme dosiahli mnoho pozitívnych zmien aj v roku 2020

Po mnohých stránkach bol rok 2020 náročný, no priniesol aj veľa dôvodov na radosť. Napriek veľmi zložitej situácii sa ľudia po celom svete dokázali spojiť a prejaviť solidaritu aj protestovať bezpečným spôsobom – najmä písaním listov a podpisovaním petícií – a ukázali, že zmena k lepšiemu je možná. Ak sa o tom potrebujete presvedčiť, prečítajte si 41 inšpiratívnych príbehov, ktoré dokazujú, že ľudskosť nakoniec zvíťazí.

Ďakujeme!