Staň sa lektorkou, či lektorom s Amnesty!

V rámci vzdelávania k ľudským právam usporadúva Amnesty International Slovensko v marci dvojdňový kurz, ktorý sa bude venovať neformálnemu vzdelávaniu, ľudským právam a konceptu Živej knižnice. Náš kurz je určený pre kohokoľvek vo veku od 18 rokov, kto sa zaujíma o ľudské práva, aktivizmus a vzdelávanie mladých ľudí na základných a stredných školách.

Program bude pozostávať z prednášok, workshopov a kolektívnej práce.

Absolventky a absolventi tohto dvojdňového kurzu budú mať možnosť stať sa lektorkami a lektormi organizácie Amnesty Slovensko, ale budú spolupracovať aj s Centrom komunitného organizovania a programom Školy za demokraciu a získajú Certifikát lektorka/ky neformálneho vzdelávania od Amnesty Slovensko

Dvojdňové vzdelávanie sa uskutoční v Banskej Bystrici v dňoch 11. 3. – 12. 3. 2020. Presné miesto a čas konania budú upresnené v programe kurzu, ktorý dostanete po registrácii. Prihlásiť sa môžete do 6. 3. 2020 prostredníctvom prihlasovacieho formulára. Zabezpečíme Vám stravu a ubytovanie a uhradíme cestovné náklady.

Kapacita kurzu je obmedzená, preto Vám odporúčame prihlásiť sa čím skôr. Registračný poplatok pri záväznom prihlásení je 10 eur.