Hľadáme koordinátora alebo koordinátorku online fundraisingu

Miesto práce: Banská Bystrica, Bratislava, Žilina

Druh pracovného pomeru: TPP

Mzda: 1100 – 1300 eur brutto (v závislosti na skúsenostiach)

Nástup: 1.3.2021

Náplň práce:

Do nášho tímu hľadáme človeka s nadšením pre ľudské práva a fundraising. Bude mať na starosti všetky fundraisingové kampane v online svete (jednorazové kampane, 2 % z daní, kampaň k Maratónu písania listov, a pod.) a zároveň bude pracovať s našou CRM databázou a pomôže nám s jej udržiavaním.

Okrem toho budeme požadovať aj spoluprácu v iných fundraisingových aktivitách Amnesty (telefundraising, face-to-face a i.), participovať na plánovaní, vyhodnocovaní, reportovaní kampaní a činností spojených s fundraisingom, spolupracovať pri rozvoji fundraisingových nástrojov a spoluprácovať pri príprave podkladov do newslettrov

Koho hľadáme:

• Človeka, ktorého trápi situácia ľudských práv na Slovensku a vo svete.
  • Človeka, ktorý chce túto situáciu zlepšiť.
  • Človeka, ktorý má skúsenosti so svetom online fundraisingu a bude schopný pomôcť nám s naším rastom.
  • Človeka, ktorý chápe, že čím väčší dosah majú naše aktivity, tým viac pozitívnej zmeny dokážeme dosiahnuť.

Čo ponúkame:

• Trvalý pracovný pomer.
  • Možnosť pracovať v Žiline, Banskej Bystrici alebo Bratislave, s občasným cestovaním medzi týmito mestami (počas globálnej pandémie len v prípadoch, keď je to nevyhnutné).
  • Možnosť práce z domu (počas platnosti súčasných protipandemických opatrení práca len z domu až do odvolania).
  • Program zamestnaneckých benefitov.
  • Možnosti ďalšieho vzdelávania.
  • Veľmi príjemný pracovný kolektív.
  • Do istej miery flexibilná pracovná doba.
  • 5 dní dovolenky navyše.

Čo požadujeme:

• Zodpovednosť.
  • Spoľahlivosť.
  • Kreativitu.
  • Samostatnosť.
  • Ochotu pracovať v kolektíve.
  • Skúsenosti s online fundraisingom.
  • Chuť a odvahu skúšať nové veci, ktoré nám ešte nenapadli.
  • Presvedčivosť, aby sme my ostatní boli ochotní a ochotné vyskúšať veci, ktoré by nám nenapadli.

Čo nás nezaujíma:

• Váš vek.
  • Vaše vzdelanie.
  • Váš účes.
  • Čo si obliekate do práce.
  • A mnoho iného.

Životopis a motivačný list (pod motivačným listom rozumieme text obsahujúci dôvod, prečo chcete pracovať v Amnesty, nie vymenovanie Vašich doterajších pracovných skúseností, tie nájdeme v životopise) posielajte na adresu [email protected] do 15. 2. 2021. Do predmetu uveďte Práca v AI: Koordinácia online fundraisingu.