Pracujte s nami

Pridajte sa k Amnesty: Hľadáme asistenta*tku riaditeľa!

Hľadáme študenta alebo čerstvú absolventku, ktorx chce v Banskej Bystrici pracovať na polovičný úväzok, má nadšenie pre ľudské práva a stotožňuje sa s hodnotami Amnesty a chcelx by pracovať ako asistentx riaditeľa. Životopis spolu s Vaším motivačným listom (max. 350 slov) nám pošlite e-mailom na adresu [email protected] do 30. apríla 2024.

Pridajte sa k Amnesty: Hľadáme posily do F2F fundraisingového tímu!

Hľadáme človeka, ktorý bude vyzývať ľudí na ulici, aby sa stali našimi darcami či darkyňami, pretože len vďaka tomu dokážeme plánovať a realizovať ľudskoprávne aktivity na celom Slovensku. Štruktúrovaný životopis a motivačný list pošlite e-mailom na adresu [email protected] do 15. apríla 2024, ako predmet e-mailu uveďte „FACE TO FACE AMNESTY“.

Pridajte sa k Amnesty: Hľadáme telefundraiserov*ky do nášho tímu!

Hľadáme človeka, ktorý bude našich podporovateľov a podporovateľky inšpirovať k pravidelnému darcovstvu, pretože len vďaka tomu dokážeme fungovať a naďalej aktívne plánovať ľudskoprávne aktivity na Slovensku. Životopis spolu s Vaším motivačným listom nám pošlite do 19. apríla 2024 na [email protected].

Chceli by ste sa zapojiť iným spôsobom? Prečítajte si o možnostiach dobrovoľníctva a aktivizmu v Amnesty International Slovensko, pozrite si našu ponuku vzdelávania k ľudským právam alebo podpíšte niektorú z našich petícií.