Máme veľkú radosť, že sa k nám chceš pridať

Ďakujeme, že si prejavilx* záujem stať sa súčasťou aktivistickej skupiny a spolu s nami brániť ľudské práva pre všetkx. Len vďaka zápalu ľudí, ako si ty, sa Amnesty International za desiatky rokov existencie podarilo dosiahnuť tisíce ľudskoprávnych víťazstiev.

Čo ťa čaká teraz:

Naša koordinátorka aktivizmu a dobrovoľníctva Michaela sa ti v priebehu najbližších dní ozve e-mailom. Predstaví ti našu činnosť, najbližšie aktivity a pozve ťa na stretnutie aktivistickej skupiny. Tam bližšie spoznáš Michaelu aj ďalšie členstvo aktivistickej skupiny. Okrem toho budeš mať priestor prezentovať svoje nápady alebo prejaviť záujem podieľať sa na našich plánovaných aktivitách.

V našej skupine komunikujeme najčastejšie cez aplikáciu Signal. Ak túto aplikáciu ešte nepoužívaš a chcelx by si, stiahni si ju do telefónu. Michaela ťa tak bude môcť čo najskôr pridať do spoločnej konverzácie. (Nemaj obavy, skupina je živá, ale nebudeme ťa spamovať.)

Ak máš otázky, neváhaj ich adresovať Michaele e-mailom na adresu [email protected].

Kým čakáš na prvý e-mail, spoznaj nás lepšie

Amnesty International je najväčšie svetové ľudskoprávne hnutie, ktoré združuje viac ako 10 miliónov ľudí z viac než 150 krajín a regiónov. Viac ako 60 rokov sa spoločne zasadzujeme o dodržiavanie ľudských práv na celom svete. Amnesty International Slovensko vznikla v 90. rokoch a z malej skupiny entuziastických aktivistov a aktivistiek sa za posledné dekády zmenila na silnú lokálnu organizáciu. Naša história je zaujímavá, ale je toho ešte omnoho viac.

Kým čakáš na prvý e-mail alebo stretnutie skupiny, spoznaj bližšie našu prácu a získaj inšpiráciu pre svoje aktivity. Preskúmaj náš web a zastav sa aj na Instagrame, kde vždy nájdeš najčerstvejšie novinky. Ak ešte neodoberáš náš newsletter, prihlás sa na jeho odber a budeš mať vždy prehľad o tom, čo sa vo svete ľudských práv deje. (Sľubujeme, nebudeme ťa spamovať.)

Ak nás ešte nepodporuješ finančne, ale máš možnosť stať sa naším pravidelným darcovtstvom, nastav si trvalý platobný príkaz. Aj pár eur mesačne nám pomôže robiť našu prácu lepšie.

Podpíš a zdieľaj naše aktuálne petície

*Slová zakončené písmenom x alebo príponou „stvo“ používame ako rodovo neutrálne výrazy. V Amnesty International sú vítaní všetci ľudia bez ohľadu na ich rodovú identitu –⁠ binárnu alebo nebinárnu. V našom kolektíve môže každx očakávať citlivú a otvorenú komunikáciu, ktorá rešpektuje to kým si.